Conference dinner (September 18, h. 20,30)
RISTORANTE SAN CLAUDIO
(cena su prenotazione / advanced booking required)
ANTIPASTO / STARTER
Bresaola con rucola e parmigiano, galantina, prosciutto crudo, carciofi sott’olio della casa / Cured beef with rocket and parmesan, chicken roll with egg and olives, raw ham, home-made, preserved artichokes
PRIMI PIATTI /PASTA DISHES Tagliatelle fatte in casa con sugo di papera / Home-made tagliatelle with tomato and duck sauce
Crepes alla boscaiola / Crepes with mushrooms, green peas and cheese
SECONDI PIATTI / MEAT AND VEGETABLE DISHES
Stinco di vitello in salsa, con cipolline e funghi / Veal shin in a sauce, with baby onions and mushrooms
Frittura marchigiana (olive all’ascolana, crema, verdure di stagione) /
Fried vegetables, stuffed olives and fried custard
Insalata / Mixed salad
DESSERT
Ciambelline all’anice e cantuccini / Assorted biscuits
Ogni piatto sarà accompaganto da un vino appositamente selezionato e gentilmente offerto da
Each dish will be accompanied by a wine especially selected and kindly offered by
Costo della cena euro 28,00 / Cost of dinner is 28,00 Euro.